Tagságaink

Mindenkinek vágya és érdeke, hogy tartozzon valahová és valakihez. Természetesen ennél több, ha az ember valamilyen közösség tagjának tartja magát. Mivel a méhészek más szakmákhoz képest nem túl népes táborába tartozunk nekünk is megvannak a "nem méhészek" által általában nem ismert egyesületeink-szövetkezeteink. Együttműködve aktív kapcsolataink lévén azonkívül, hogy termékeink értékesítésében összedolgozunk, rendkívül fontos információkat és tapasztalatokat oszthatunk meg - cserléhetünk egymással.

A Czémán Méhészet az alábbiak tagja:

OMME Országos Magyar Méhészeti Egyesület

(1094 Budapest, Viola u. 50.) Feladata a méhészek országos koordinációja-képviselete, valamint a kiváló minőségű magyar méz népszerűsítése külföldön és természetesen itthon Magyarországon is.
További információ: www.omme.hu

Söjtör és Térsége Méhészeinek Egyesülete

(8897 Söjtör, Deák Ferenc utca 13.) Mindennapjainkban legaktívabban szerepet játszó tagságunk, az egyesület tagjai szinte mind e Zala megyei tájegység méhészei, akik folyamatos kommunikációval segítik egymást, valamint ápolják a kapcsolatokat az országhatárokon túl élő magyar méhészekkel. Alszervezete az Ambrózia Mézlovagrend, mely elsődleges feladatának tartja a mézfogyasztás szokásának propagálását, az "igazi méz" fogyasztásának fontosságát.
További információ: www.sojtortme.hu

Pápa és Környéke Méhész Szövetkezet

(8500 Pápa, Fő utca 2.) Fő tevékenysége tagjai megtermelt méhészeti termékeinek kereskedelme, mivel a nagy mennyiségben történő eladás ár-alkupozíciót biztosít a mézkereskedőkkel szemben, melyet a szövetkezet a tagjai javára fordít. Méhészetünk is megtermelt portékánk túlnyomó részét a szövetkezeten keresztül értékesíti.


PARTNEREK


Falusi turizmus:

Göttinger Vendégház
www.gottingervendeghaz.hu

Gáspár Ház

Cziráki Vendégház
www.zalaszentmihaly.hu

Horgászat:

Sügér Horgászbolt
www.sugerhorgaszbolt.hu

Támogatások:

MVH Mezőgazdasági és
Vidékfejlesztési Hivatal
www.mvh.gov.hu